Jobba på Tännäskröket - "Ett eget ställe i fjällen"

Sök drömjobbet idag!

Jobba hos oss på Tännäskröket

Tännäskröket är en del av Funäsfjällen och ligger i Härliga Härjedalen. Ca 20 minuter från Funäsdalen by mellan två fjäll med 17 nedfarter och fem liftar.

Inför vintersäsongen 2021/2022 söker vi dig som får våra gäster att känna sig som hemma. Som har en passion för service, människor och fjällvärlden och som tillsammans med sina kollegor kan ge gästen det där lilla extra som blir till det stora semesterminnet.

Personlighet går före erfarenhet,så är du driven & vill lära dig – sök!

Vi söker personal inom restaurang, lift/pist, skidlärare, reception & gästservice. Läs mer om tjänsterna nedan! Boende kan ordnas i moderna lägenheter precis vid backen. Dessutom ingår liftkort i hela Funäsfjällen. På Tännäskröket jobbar alla avdelningar tight ihop vilket ger en härlig gemenskap. Vi hjälper och stöttar varandra när det behövs!

Skicka CV och personligt brev till personal@tannaskroket.se. Vid eventuella frågor hör av dig till ansvarig på respektive avdelningen tel 0684-240 00. Sista ansökningsdag: 2021-10-05.

Servis till Restaurang Arran

Vi ser gärna att du har en utbildning eller erfarenhet av yrket.  Du vet också hur man lägger i en extra växel och hugger i där det behövs, Du är en initiativtagande teamspelare som hanterar utmaningar med nyfikenhet. Vill du vara med i ett kreativt team där du kan påverka?

Vi serverar lunch & middag på restaurang Arran Vi lägger stor vikt vid personlighet och värdskap på vår anläggning.

Kontakt – Jenny Callenholt

Liftvärd

Som liftvärd/liftvärdinna ska du tycka om att arbeta med människor, vistas mycket utomhus, ha ett stort tålamod, god fysik. Du ansvarar för att våra gäster får en bra och personlig service i våra liftar. Du hjälper både barn och vuxna vid påstigningen och ser till att turen upp i liften blir både säker och rolig.

Kontakt – Mattias Ravald

Gästservice/shop
Du som jobbar med gästservice har ett varierande arbete. Din huvudsakliga uppgift är att hjälpa och vägleda våra gäster. Du arbetar med att möta våra gäster på plats men även via telefon och mail. Utöver ovanstående hjälper gästservice även till med frågor som rör andra avdelningar och under ankomstdagar se över stugor och förbättrande åtgärder i boendena. Vi säljer lift-, längd- och skoterkort, hyr ut skidor och bokar aktiviteter på anläggningen och i övriga området. Därför är det viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad

Kontakt – Lena Tusås

Skidlärare

Skidskolan ligger under Gästservice som också innefattar aktiviteter, skiduthyrning och shop. Som skidlärare arbetar du med att utveckla våra gäster och höja deras upplevelse i backen. Du kommer att jobba i vår skiduthyrning och shop och under större veckor och vid behov med både grupp- och privatlektioner. Anställningen är en säsongsanställning med start i december tom april. Lön utgår enligt avtal. Du måste måste du vara social och utåtriktad och brinna för att skapa och bygga relationer med människor. Vi ser det också som en självklarhet att du har en väldigt stor passion för utförsåkning och livet i fjällen. Det är meriterande om du genomgått steg 1 och 2 inom SLAO, Friluftsfrämjandet eller Svenska Skidförbundet eller om du arbetat som skidlärare tidigare.

Kontakt – Mattias Ravald

Varaktighet & arbetstid – 3 – 6 månader, heltid!
Säsongsanställning Vintersäson 2021/2022
Lön enligt HRF avtal.

Vi ser fram emot din ansökan!