“Prata med någon av personalen så får du snabb och proffsig hjälp."

Välkommen till vår sportshop & uthyrning!

Uthyrning

Här hittar du det mesta som kan behövas för en lyckad fjällsemester i Tännäskröket och Funäsfjällen. Det gäller för både sommar- och vintersäsong. Här kan du hyra skidor, köpa skidpass för Tännäskröket och även fjällpass som gäller för anläggningarna i Ramundsberget, Tänndalen, Tänndalsvallen, Funäsdalsberget och Kappruet.

Vi säljer även fiskekort, spårkort, bokar in turer till myskoxhägnet, bokar fisketurer, skidskola och mycket mer. Säg bara till någon av oss som jobbar här så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Uthyrningen Tännäskröket

Du behöver inte ha egna skidor för att njuta av en aktiv semester! Hyr all utrustning du behöver för såväl längd som alpint hos oss. I skiduthyrning har vi under några år samarbetat med K2 och Madshus. K2 är kända för sin innovation, kvalitet och passion för skidsporten.

Skidorna är nyvallade och nyslipade, allt för att din skidåkning ska bli så bra som möjligt. Den kunniga personalen hjälper dig att hitta rätt i utrustningsdjungeln, så att du får skidor och annan utrustning efter behov och erfarenhet.

Under vintersäsongen har skiduthyrningen öppet varje dag mellan 9.00 och en timme efter liftarnas stängning.

Uthyrning under sommaren

På sommaren kan ni hyra friluftsutrusning för era fjälläventyr så som tält och även brädor för stand up paddling. Läs mer om tältning på Tännäskröket under sommaren här>

Sportladan i Tännäs

Med sitt optimala läge i Tännäs där väg 84 och 311 möts hittar ni Sportladan. Här finns all utrustning för en lyckad fjällsemester. Skiduthyrning, skidpass, sportshop & verkstad.

Där hittar ni bra kampanjer och unika märken för området, för att du ska få en bättre fjällupplevelse till ett bättre pris. Ni hittar märken som North Bend, 2117 of sweden, Pinewood, Hestra, Röhnisch, Appertiff, Giro, Ulvang, Lindberg, Lillsport, Sqrtn, Future Trading, Lapierre Bikes, Viking, Normark, Abu Garcia, Haglöfs.

Här kan ni besöka Sportladans hemsida!

Välkomna in!

 

Boka din utrustning i Tännäskrökets uthyrning här

Skidpaket vuxen från 390kr / dag