• Den storslagna naturen i Tännäs skapar fantastiska möjligheter för storslagna upplevelser. Vår lilla anläggning med mat och service i världsklass är en vinnande kombination för ett personligt och unikt bröllop.
  • Hos oss bokar ni i princip en helt egen skidanläggning till ert bröllop. Skidåkningen blir ett jätte trevligt tillfälle för bröllopsgästerna att lära känna varandra och ha roligt ihop och bli ett sammanknutet gäng. Miljön och upplägget är så annorlunda och unikt att gästerna troligtvis får uppleva något de inte upplevt tidigare.

BRÖLLOP I TÄNNÄS

Exempel på vad vi kan erbjuda

 

 

Vigsel

Vigseln kan ske på valfri plats utifrån egna önskemål men två bra alternativ är:
Tännäs Kyrka – Sveriges högst belägna kyrka
Toppstugan – 1 000 meters höjd med makalös utsikt

 

 

 

 

 

Bröllopsmiddag

Vår restaurang är utnämnd av White Guide som en av fjällvärldens bästa. Vi tar fram våra menyer utifrån det fjällskafferiet har att erbjuda.
Bröllopsfest efter middagen kan ske antingen i vår restaurang eller i toppstugan. Som transport upp till toppstugan kan gästerna bjudas på en hisnande skoterfärd upp för berget.

 

 

 

Aktiviteter

Vi kan arrangera slalomtävlingar och liknande aktiviteter. Varför inte låta brudens kompisar utmana brudgummens?
Ett annat trevligt tillägg är afterski i toppstugan eller i vår restaurang. Med eller utan trubadur. Kanske med frågesport där gästernas kunskaper om brudparet testas?
I övrigt har vi Sveriges bästa skoterleder och en mysig SPA-kåta med bastu och bubbelbad som kan avnjutas i par eller större grupper.

 

 

 

 

AfterSki-middag

Kommer gästerna upp torsdag-söndag för ert bröllopsfirande kan det vara trevligt med en gemensam middag även dagen innan bröllopet. Då brukar vi rekommendera en enklare after-ski buffé för en lättsam och trevlig stämning.

 

 

Bröllopssvit

Vi har en alldeles speciell bröllopssvit i form av en liten stuga högt upp på berget. Vakna som nygift par 900 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen. Stugan har ingen el utan uppvärmning sker från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter. Frukost levereras valfri tid på morgonen.

 

 

 

 

Brunch

Vill man så passar det bra att avsluta vistelsen med en gemensam brunch innan hemresa.

 

Är ni intresserade? Vill veta mer?

Vi skräddarsyr självklart efter era behov!

Mejla oss » eller ring oss på telefon: +46 684 24 000