Att somna bekvämt med fjällen utanför dörren

Alla våra lägenheter & fjällhus har vi skapat med naturen som inspiration!

Hitta ditt stället hos oss

 

Våra stugor ligger på ca 700 meters höjd på Hemkrökets sydsluttning mitt i hjärtat av Tännäskröket och med närheten till fjällen. Alla våra stugor är arkitektritade och vi har valt färger och material med inspiration från naturen och placeringen av stugorna är gjorda på naturens villkor. Med ett boende i samklang med naturen och de kringliggande fjällen kan du njuta av fjällkänslan såväl inom- som utomhus.

Här kan ni se var husen ligger på vår områdeskarta!

boka fjällhus>

Lägenheter

I Tännäskröket lägenheter bor du mitt i vår fjällanläggning med skidbacken och spåren precis utanför dörren och vildmarken med Rogens Naturreservat runt knuten. Våra lägenheter har två olika storlekar, 2 och 4 – bäddar. Enkelt och bekvämt för er som vill vara ute hela dagarna.

Boka lägenhet >

backstuga

Checka ut! Vi har en alldeles speciell ekostuga högt upp på berget. Vakna upp 850 m över havet med härlig utsikt över Norska fjällen och Härjedalen. Stugan har ingen el utan värmen kommer från braskaminen och som ljuskälla används levande ljus. Hit och hemtransport sker med skoter eller en promenad. Frukost levereras valfri tid på morgonen till stugan.

Boka backstuga >

Ta med ditt eget boende! Här på Tännäskröket campar ni enkelt och bekvämt nära natur och bekvämligheter. Vi har både säsongsplatser och drop in.

läs mer om vår camping >