Det ska vara kul att åka till Tännäskröket när man är barn. Därför har vi bett Malte Myskoxe om hjälp.

För Barnen

Malte Myskoxe

Malte är en ung myskoxe som bor bland bergen Hemkröket och Mellankröket. Han älskar natur och djur och berättar gärna om sina vänner i naturen. Han hjälper också vilsna barn i backen och är en hejare på att lära barnen att åka skidor.

Maltes Fäboland

I Maltes Fäboland bor Ariel och Helium, två otroligt mysiga dvärg-getter. Här bor också två kaniner, Kanel & Socker.

Miniskoter

Vintertid har ni chansen att testköra våra häftiga miniskotrar. Gasa, bromsa, sväng hur mycket du vill – det är superkul! Från 7 år.

Maltes Vildmarksstig

Malte Myskoxe har satt ihop en aktivitetsbana som löper ca 2 km genom skogen. Start och målgång utanför Árran. Håll även utkik efter och svara på Maltes finurliga frågor under banans gång. Svarstalong hittar ni i restaurangen. Vintertid kan ni ta ett varv runt stigen på skidor.

I mitten av banan finns en grillplats och lekställning där ni kan äta en god lunch, leka, klättra och hämta ny energi för sista biten.

Maltes Vildmarksskola

För alla barn från 4 år. Lär om naturen och djuren som bor där. Läs mer och boka här >

Maltes cykelled

Malte byggt har en cykelled för barnen. Det här är en runda för de allra minsta. Den är ungefär 300 meter lång och man får cykla hur många varv man vill!

Värmestugan

Värmestugan är öppen för de som vill äta sin matsäck och vila sina ben. I värmestugan finns också ett lekrum där de som har energi över kan leka och kolla på film. Grillplats med eldstad finns utanför.

Lek i Tännäs

I Tännäs by mitt emot Fiskecentrum ligger en nybyggd lekpark med pump track och utegym.

winter-school-matte

Maltes Vildmarksskola

Lär om naturen och djuren som bor där. Från 4 år.