Det ska vara kul att åka till Tännäskröket när man är barn. Därför har vi bett Malte Myskoxe om hjälp.

För Barnen

Malte Myskoxe

Malte är en ung myskoxe som bor bland bergen Hemkröket och Mellankröket. Han älskar natur och djur och berättar gärna om sina vänner i naturen. Han hjälper också vilsna barn i backen och är en hejare på att lära barnen att åka skidor.

Maltes Fäboland

I Maltes Fäboland har vi tre mysiga dvärg-getter som heter Greta, Snövit & Ariel. Här bor också tre kaniner. Under sommaren har ni även chansen att hälsa på våra fjällkor.

Miniskoter (vinteraktivitet)

Vintertid har ni chansen att testköra våra häftiga miniskotrar. Gasa, bromsa, sväng hur mycket du vill – det är superkul! Från 7 år.

Barnpassning

Vi kan ordna med barnpassning. Säg till i Sportshopen så hjälper vi dig med det.

 

Maltes Vildmarksstig

Malte Myskoxe har satt ihop en aktivitetsbana som löper ca 2 km genom skogen. Banan är full med lek, hopp och skutt. Start och målgång utanför Árran. Håll även utkik efter och svara på Maltes finurliga frågor under banans gång så finns chans att vinna finfina priser. Svarstalong hittar ni i receptionen. Vintertid kan ni ta ett varv runt stigen på skidor.

I år har vi byggt ut vildmarksstigen med en grillplats där ni kan pausa och äta en god lunch.

Värmestugan

Värmestugan är öppen för de som vill äta sin matsäck, vila sina ben eller koppla av framför en film en stund. Grillplats med eldstad finns utanför.

Lek i Tännäs (sommartid)

I Tännäs by mitt emot Fiskecentrum ligger en nybyggd lekpark med pump track och utegym.

 

winter-school-matte

Barnkalas på tännäskröket

Välkomna att boka in just er dag hos oss.