Lägesrapport påsk Tännäskröket 2020-04-02

Postad 1 april, 2020 av Tännäskröket

Som läget ser ut i dag planerar vi att fortsatt hålla Tännäskröket öppet tom 19 april, även om många andra större anläggningar har beslutat att stänga sina liftar efter den 5 april. Vi prioriterar att hålla öppet för våra bybor och för de gäster som redan befinner sig i området. Det betyder att vi kommer reglera antalet gäster som får besöka oss från dag till dag. Vi tar emot ett begränsat anal daggäster, vilket betyder att det kan bli fullt. Vi kommer ha värdar utomhus som hjälper till med frågor och ser till att alla våra försiktighetsåtgärder följs av gäster och personal.

Tännäskröket har väldigt få bokade boendegäster och har andra förutsättningar än de större anläggningarna att vidta de rekommendationer och restriktioner som finns från Folkhälsomyndigheten. Därför gör vi bedömningen att vi kan fortsätta hålla öppet för de gäster som är här, samt för våra bybor. Längdspåren i Funäsfjällen kommer fortsätta att prepareras av spårgruppen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar med kort varsel.

Vi följer strikt flera olika försiktighetsåtgärder som vi nämner här nedan. Dessa är en uppmaning för alla att följa.

 

Inför er vistelse

Handla hemma så ni inte behöver belasta byn i onödan. Tänk på att man har ett eget ansvar att kunna ta sig hem på egen hand till er hemregion vid sjukdomssymtom.

https://www.regionjh.se/nyheter/pressmeddelanden/rjhpress/lagesrapport200401coronacovid19regionjamtlandharjedalen.5.613e2f39170d0c32a951bafa.html

 

Förboka liftkort

För att undvika köer på plats, bör du förköpa ditt liftkort för Tännäskröket, senast dagen innan. Detta gör du via mail: bokning@tannaskroket.se

Uppge:

  • Första skiddag
  • Antalet dagar
  • Ålder

Ditt köp faktureras.

Du behöver därmed inte gå in i receptionen. Förköpta liftkort läggs i ett kuvert märkt med ditt namn som du hittar i postlådan som sitter på kortsidan av entrén till Restaurang Árran. Vi säljer endast dagkort på plats via QR koder på utsidan av shopen.

 

Spårkort , skoterkort och liftkort (dagkort)

Kan köpas via QR koder. Dessa finns uppsatta utanför entrén till shopen.

 

Hyra skidutrustning – endast via förbokning

För att undvika köer på plats, bör du förboka din skidutrustning, senast dagen innan. Detta gör du via mail: bokning@tannaskroket.se

Uppge:

  • Första skiddag
  • Antalet dagar
  • Typ av utrustning
  • Namn
  • Ålder
  • Längd
  • Vikt Skostorlek

Ditt köp faktureras

Vi förbereder då er förbokning och ställer det utanför shopen märkt med ditt namn för avhämtning mellan kl 09.00-16.00.

Ankomst/Avresa

Vid ankomst har vi ställt iordning ert ankomstkuvert med nyckel, karta och annan information. Kuverten kommer att finnas i vår nyckelbox som sitter på kortsidan av huvudbyggnaden, vid entrén till Restaurang Árran från

kl 15.00 ankomstdagen. Vid tidigare ankomst, kontakta receptionen på 0684-24 000 för att få veta möjligheten till tidigare incheckning.

Vid avresan lägger ni tillbaka er nyckel i lådan senast kl 11.00 på avresedagen.

Mat

Restaurang Árran är öppen för fika och lunch samt middag vissa dagar med flertalet vidtagna försiktighetsåtgärder. Vi erbjuder Take away med möjlighet till hemleverans till ditt boende här på Tännäskröket, både lunch och middag. Kontakta vår Restaurang Árran på 0684-24 000.

Sitt gärna utomhus och använd våra tre grillplatser som finns i skidområdet. Grillkorv och bröd finns att köpa i vår Deli. Utöver värmestugan så öppnar vi även upp Toppstugan som värmestuga, utan servering.

 

Om du vill boka av din resa

Du som har en boendebokning på Tännäskröket med ankomstdag tidigast 29/3 fram till och med 19/4 2020 har rätt att boka av ditt boende utan kostnad och få bokningsvärdet tillgodo att använda som betalning på kommande köp hos oss. Vi ber dig komma in med din ombokning snarast möjligt. Vill du ha hjälp med att boka om din resa maila oss på bokning@tannaskroket.se så hjälper vi till!

Tillgodobeloppet kan endast användas som betalning eller delbetalning för bokningar under sommarsäsongen 2020 eller vintersäsongen 20/21. Tillgodobeloppet har samma värde som de produkter du bokade av.

Vi vill försäkra dig om att vi vidtar alla tänkbara åtgärder för att din vistelse hos oss ska vara så säker som möjligt.

Vi hoppas att du har förståelse för de begränsningar som kan upplevas utifrån de försiktighetsåtgärder vi vidtagit och att du får en fin vistelse hos oss.

 

Vi finns här för din skull. Kontakta oss gärna: Dagtid: +46 (0)684 24 000 Jour kl 17.00-22.00: +46 (0)70 571 69 18

bokning@tannaskroket.se

Vi hjälps åt och bryr oss om varandra.

Varmt välkommen till oss på Tännäskröket!