Ur askan, i elden

Ett besök på vår restaurang är såklart ett måste. Förmiddagsfika, skidåkarlunch, AfterSki, täljstensmiddag, bröllop & fest, mångsidighet är vårt förnamn!

Arran

Förr i tiden samlades man kring elden för att äta och umgås. När man namngav restaurangen fick den därför det självklara namnet Árran -som betyder eldstad på nordsamiska. Idag är restaurangen en samlingsplats för att fira livets stora händelser -bröllop, födelsedagar eller 5-åringens första svängar i backen. Árran är flera år i rad nominerad av White Guide som en av fjällvärldens bästa restauranger.

Här laddar du med ny energi mellan turerna på fjället. Avslappnat, genuint, ärligt, enkelt, gott & miljömedvetet.

För bordsbokning:

Öppettider: Alla dagar kl 09.30-16.00 (t.o.m 31/1) kl 09.30-17.00 (fr.o.m 1/2) Restaurangen är öppen för À la carte: tors-lör kl 18.00-21.00.

Boka bord på +46 684 240 00.

Välkomna!

LOKALA RÅVAROR & KLASSISKA RÄTTER

Med råvaror från Norrland i allmänhet och Härjedalen i synnerhet lagas klassiska rätter i modernistisk tappning. Avslappnat, genuint, ärligt, enkelt, gott, miljömedvetet. Givetvis i nära samarbete med lokala producenter som Tännäs Bryggeri, Jillie Ren & Vilt, Bruksvallarnas Rökeri, några pimplare samt en & annan jakthund!