Sommarens aktiviteter

Postad 24 maj, 2018 av Tännäskröket

Det är inte långt kvar nu till ljusa nätter, myggbitna ben och magiska grillkvällar. Som vi längtar!

Sommarens aktivitetsschema är spikat och det är fyllt av spännande och roliga aktiviteter. Vad sägs om kanotsafari längs med Ljusnan, en kvällsfisketur vid en spegelblank sjö eller ölbryggeri-visning på vårt egna hantverksbryggeri här i Tännäs?

Nyhet för i år är bäversafari! Missa inte chansen att få se detta fascinerade djur i dess hemmiljö. Turen kommer utgå från Sportladan varje onsdagkväll. Se mer detaljer i veckoschemat.

Dessutom förvandlas Tännäskröket till Westra Herjedalens western 17-19 augusti. Då kör vi en repris från förra året på Tännäskrökets countryfestival. En helg fylld av härlig countrymusik, underhållning och god mat. Mer information hittar ni här och bokar biljetter och boende gör ni genom att ringa 0684-240 00.